När man besitter lyxen med en egen hemsida får man, för en gångs skull, vara lite mer självisk än vanligt. Här hittar du allt om mig, Robin Cristoffer Nupponen, och det jag hittills har hunnit med i min yrkesmässiga karriär inom film, TV och reklam sedan 10 år tillbaka. Exempel på några av de produktioner jag har varit delaktig i syns här under (senast först), främst offline men även ihopsättning.

I grunden är jag skapad att göra media sedan gymnasiet, där inriktningen främst var ”rörlig bild”. Detta ledde till tre terminer på Stockholms Filmskola, där det främsta intresse inom filmproduktion, nämligen redigering, blev målet i livet. Men trots att klippning är min största prioriteten, så finns massor intresse och goda kunskaper i angränsande filmområden såsom foto, ljud, ljus, grading, manusskrivande, grafik, mastring osv.

Även om film och tv tar upp en stor del av min tid så försöker jag hålla mig sysselsatt med annat på fritiden. Jag blir lätt rastlös och hittar gärna på nya egna projekt att sätta tänderna i. Ett exempel är den tudelade filmserien ”Let’s Talk About Sweden”, där jag hyllar Sverige som nämns i utländska film och tv-serier. Ett annat tidsfördriv kan vara att sitta vid laptopen för att utveckla filmmanus åt framtida kortfilmsprojekt. När jag dock inte sitter framför en lysande skärm så alternerar jag mitt stillasittande leverne med lite löpning och styrketräning på gymmet eller drar en kombinerad bio/öl med vännerna efter jobbet. Musik är även ett stort intresse och när jag har någon minut över kan jag damma av den gamla keyboarden och plinka fram någon klassiskt melodi som fortfarande sitter i fingertopparna.

Vill du veta mer? Titta gärna runt lite till eller hör av dig via mail eller mobil. Välkommen!

Kommentarer inaktiverade.